Swimmingpool

Visar alla 6 resultatVisar alla 6 resultat

Utomhuspool och swimmingpool

Hos oss på Badspecialisten hittar du alla typer av pooler. Oavsett om du önskar en pool ovan jord eller nergrävd och i alla prisklasser. Bland Badspecialistens mest omtyckta produkter märks Doughboys pooler som dessutom är de enskilt mest anpassningsbara poolerna på marknaden idag. Doughboypoolen går att ha både som nergrävd och ovan mark och alla våra pooler är enkla att installera och levereras med installationsinstruktioner.

Hitta dina pooltillbehör hos Badspecialisten

Hos oss hittar du inte bara bra och prisvärda pooler av hög kvalitet, självklart erbjuder vi även pooltillbehör. Hos oss får du alltid bra priser på trappor, stegar och värmare som passar till de flesta poolerna på marknaden. Behöver du hjälp eller har frågor hjälper vi dig både före, under och efter montering.

Pooler med hög kvalitet

Stommen på våra pooler är gjord i den bästa galvaniserade stålen med 15 års garanti samt 10 års garanti på linern (gäller inte mot revor eller hål som blir till av oaktsamhet) men om den skulle torka eller gå sönder i sömmar osv. Denna garanti gäller för modell Diana. Våra poolpaket innehåller: stomme, liner, 1hp självsugande pump, rejält anpassat sandfilter, skimmer, både sommar- och vintertäcke.

Vi på Badspecialisten har alltid satt kunden i centrum och detta har gett oss en stark position i branschen. Enklare pooler eller påkostade anläggningar? Ingen beställning är för stor och ingen kund mindre viktig. Kontakta oss gärna för tips och råd.

Badspecialisten i Örebro AB

Besöksadress
Lertagsgatan 7
69434 Hallsberg

Öppettider

Måndag 8.30 – 19:00
Tisdag -Torsdag 8.30 – 17.00
Fredag 8.30 – 15.00

Telefon 019-125580
E-post info@badspecialisten.se

Om Badspecialisten

Badspecialisten är ett väletablerat och rutinerat företag och vi har sedan starten 2001 skaffat oss en stark ställning i branschen. Vår breda och växande kundkrets uppskattar våra högkvalitativa och prisvärda produkter för bad och badrum. Vi kan även erbjuda våra kunder ett brett utbud av pooler, spa, bubbelbad och mycket annat. Oavsett om du söker ett nytt bad till ditt utomhus-spa eller om du vill bättra på badrummet med en härlig ångdusch eller ett bubbelbadkar så kan du vara säker på att vi har det som du önskar.

Top