Köp nu - betala om tre månader,Kontakta oss för mer infox

Swimmingpool och utomhuspool av hög kvalitet

swimmingpool

Drömmer du om att vakna upp och bara ha några meter till ett svalkande bad i din alldeles egna swimmingpool? Då är du bara några klick bort. Men visst krävs det många tankar för att komma fram till beslutet om vilken pool som ska väljas och vilka pooltillbehör som man bör äga. Vi på badspecialisten är, som namnet antyder, specialister på allt som har med bad att göra. Oavsett om du önskar en nedgrävd pool eller en pool ovan jord, har vi säkert en som faller rätt både i smak och prisklass. Bland Badspecialistens mest omtyckta produkter märks Doughboys pooler som dessutom är de enskilt mest anpassningsbara poolerna på marknaden idag. Doughboypoolen går att ha både som nergrävd och ovan mark och alla våra pooler är enkla att installera och levereras med installationsinstruktioner.

Pooltillbehören du behöver

En Swimming pool är ingenting utan dess tillbehör och lite omsorg. Så se till att ge poolen kärlek så kommer den i gengäld att ge njutning, glädje och många minnen. Hos oss hittar du inte bara bra och prisvärda pooler av hög kvalitet, utan självklart erbjuder vi även pooltillbehör. Hos oss får du alltid bra priser på trappor, stegar och värmare som passar till de flesta poolerna på marknaden. Behöver du hjälp eller har frågor hjälper vi dig både före, under och efter montering.

Utomhuspool med hög kvalitet

Stommen på våra pooler är gjord i den bästa galvaniserade stålen med 15 års garanti samt 10 års garanti på linern. Garantin gäller för modellen Diana vid exempelvis torrsprickor eller om den skulle gå sönder i sömmarna, men inte mot revor och hål som kommit till vid oaktsamhet.

Vi på Badspecialisten har alltid satt kunden i centrum vilket gett oss en stark position i branschen. Enklare pooler eller påkostade anläggningar? Ingen beställning är för stor och ingen kund mindre viktig. Kontakta oss gärna för tips och råd.

Showing all 6 resultsShowing all 6 results

Badspecialisten i Örebro AB

Besöksadress
Lertagsgatan 8
69434 Hallsberg

Öppettider


Måndag 8.30 – 17:00
Tisdag -Torsdag 8.30 – 17.00
Fredag 8.30 – 16.30
Lördag 10.00 – 13.00

Telefon 019-125580
E-post info@badspecialisten.se

Om Badspecialisten

Badspecialisten är ett väletablerat och rutinerat företag och vi har sedan starten 2001 skaffat oss en stark ställning i branschen. Vår breda och växande kundkrets uppskattar våra högkvalitativa och prisvärda produkter för bad och badrum. Vi kan även erbjuda våra kunder ett brett utbud av pooler, spa, bubbelbad och mycket annat. Oavsett om du söker ett nytt bad till ditt utomhus-spa eller om du vill bättra på badrummet med en härlig ångdusch eller ett bubbelbadkar så kan du vara säker på att vi har det som du önskar.

Top