Massagebadkar för maximal avkoppling

Att få sjunka ner i ett ångande varmt massagebad efter en lång dag av måsten och krav gör att hela kroppen spritter av glädje. För visst är avkoppling en viktig del för att vi ska kunna prestera och må så bra som möjligt? Hos oss på Badspecialisten hittar du det perfekta massage- och bubbelbadkaret som passar just ditt badrum. Med våra snabba leveranser är din avkoppling dessutom inte långt borta.

Välj massagebadkar som passar dig

Här finner du ett lockande utbud av avkopplande badkar där tankarna lätt försvinner iväg och tiden blir oviktig. Välj mellan ett massagebadkar för två, ett snyggt hörnbadkar eller ett sobert massagebad med klassisk nordisk design där rena linjer skapar lugna tankar. De flesta av våra massagebadkar kommer med termostatblandare och påfyllning via jetsen för maximal renlighet och som gör det enkelt att spola systemen. Våra massagebadkar kommer välutrustade från början med vattenmassage, luftbubblor, värmare, termostatblandare, ljudanläggning, radio, terapibelysning, datapanel, ozonrengöring och annat smått och gott. Fullständig information finner du i respektive beskrivning för de olika badkaren.

Snabba leveranser från ett stort utbud

Inte nog med att vi har ett brett utbud av massagebadkar, och även mängder av andra badkar i olika storlekar och utformningar, håller alla våra produkter hög kvalitet där både funktion och design finns närvarande. Vi erbjuder snabba leveranser till hela Sverige så du hinner aldrig fundera över vart ditt badkar befinner sig.

Med både erfarenhet och tankar om att ständigt utvecklas vill vi att du ska bli så nöjd som möjligt, så tveka inte att kontakta oss för mer information och hjälp. Vi är aldrig längre bort än ett telefonsamtal. Annars är du välkommen att besöka vår butik för att klämma och känna och även hämta ut ditt massagebadkar – eller din avkoppling om man får säga så.

Visar alla 15 resultatVisar alla 15 resultat

Filtrera efter pris

Produktkategorier

Varukorg

Färska produkter

Badspecialisten i Örebro AB

Besöksadress
Lertagsgatan 8
69434 Hallsberg

Telefon 019-125580
E-post info@badspecialisten.se

Öppettider

Måndag - Fredag 8.30–17.00
Torsdagar till 19.00
Lördag - Stängt
Söndag - Stängt

Avvikande öppettider:
Röda dagar samt påskafton, midsommarafton, julafton
och nyårsafton STÄNGT.
23 december 08:30 – 14:00
27 december 08:30 – 14:00
30 december 08:30 – 14:00
2 januari 08:30 – 14:00
3 januari 08:30 – 14:00

Om Badspecialisten

Badspecialisten är ett väletablerat och rutinerat företag och vi har sedan starten 2001 skaffat oss en stark ställning i branschen. Vår breda och växande kundkrets uppskattar våra högkvalitativa och prisvärda produkter för bad och badrum. Vi kan även erbjuda våra kunder ett brett utbud av pooler, spa, bubbelbad och mycket annat. Oavsett om du söker ett nytt bad till ditt utomhus-spa eller om du vill bättra på badrummet med ett bubbelbadkar så kan du vara säker på att vi har det som du önskar.

Top