Ångbastu

  Avkoppling med ångbastu och ångdusch

  ångbastu

  Med en ångbastu är det enkelt att skapa sig sitt egna hemmaspa och få det så där perfekt som man själv vill ha det – in i minsta detalj. Hos oss på Badspecialisten finner du den perfekta ångbastun, vare sig du är ute efter en ångbastu för en eller två personer. Välj mellan olika storlekar, modeller och tillbehör för att få det som du vill ha det. Självklart ska alla få njuta av en ångbastu och vi har därför även större modeller med badkarsdel i botten så även de minsta kan få vara med. Under de olika modellerna finner ni mer information. Så, finn en bra plats i hemmet och läs sedan om våra olika modeller för att se om någon faller i smaken.

  Så mycket mer än bara en ångdusch

  Allt fler väljer att utrusta sina badrum med en härlig ångbastu eller ångdusch. Det är en förvandling som öppnar upp och förvandlar badrummet till ett hemmaspa och skapar en plats med hög avkopplingsfaktor. Att installera en ångdusch är så mycket mer än bara en skön dusch med ånga. Det är känslan att veta att man är nära avkoppling, det är atmosfären i rummet och lugnet som infinner sig då man vet vad man ska göra för att koppla av och unna sig lite tid åt att ta hand om sig. Hos oss på Badspecialisten är alla våra produkter väl utrustade när du köper dem. I utrustningen finns såväl ånggenerator som tropiskt regn (takdusch), handdusch, termostatblandare, vattenjet, airblower, ryggjets, fotmassage, terapibelysning, radio och takfläkt. På de större modellerna som vi erbjuder ingår även ett fullutrustat massagebadkar med vattenjets, luftjets och underhållsvärme. Givetvis inramat av 6mm säkerhetsglas.

  Frågan är varför du ska köpa en vanlig duschkabin när du kan välja en ångbastu? Vi hjälper dig gärna vidare till rätt köp och är inte längre bort än ett telefonsamtal, mail eller ett hej i butiken.

  Visar alla 2 resultat  Visar alla 2 resultat