Eluppvärmd badtunna

Svaret för dig som inte har tiden till att elda med ved eller rent av vill slippa röken som bildas från badtunnans kamin.

Smidighet

Med en badtunna med el blir uppvärmningen av vattnet en bris, bara plugga in den eluppvärmda badtunnan till ditt hems elnät och välj hur många grader du vill att vattnet ska hålla.

Att tänka på är även att en eluppvärmd badtunna inte behöver ”passas” som en vedeldad badtunna gör. Detta ger dig tid att göra så mycket annat medans din badtunna med el värmer upp vattnet.

Koppla av

Efter en lång stressig dag kan du njuta av lugn och ro i din egen bakgård. Att ha en chans att varva ner och uppleva naturens skönhet kan vara till nytta för din mentala hälsa. Inte bara har du möjlighet att andas frisk luft, men du kan också ta ett steg bort från den stressiga vardagen!

Visar alla 6 resultatVisar alla 6 resultat

Filtrera efter pris

Produktkategorier

Varukorg

Färska produkter

Badspecialisten i Örebro AB

Besöksadress
Lertagsgatan 8
69434 Hallsberg

Telefon 019-125580
E-post info@badspecialisten.se

Öppettider

Måndag - Fredag 8.30–17.00
Torsdagar till 19.00
Lördag - Stängt
Söndag - Stängt

Avvikande öppettider:
Röda dagar samt påskafton, midsommarafton, julafton
och nyårsafton STÄNGT.

Om Badspecialisten

Badspecialisten är ett väletablerat och rutinerat företag och vi har sedan starten 2001 skaffat oss en stark ställning i branschen. Vår breda och växande kundkrets uppskattar våra högkvalitativa och prisvärda produkter för bad och badrum. Vi kan även erbjuda våra kunder ett brett utbud av pooler, spa, bubbelbad och mycket annat. Oavsett om du söker ett nytt bad till ditt utomhus-spa eller om du vill bättra på badrummet med ett bubbelbadkar så kan du vara säker på att vi har det som du önskar.

Top