Nordline Balboa Spa

Nordline har i samarbete med Badspecialisten tagit fram en serie spabad med den rätta konfigurationen som klarar vårt tuffa nordiska klimat.

Vi vill se till så du får de bästa förutsättningarna för så bra minnen, glädje och avkoppling som möjligt genom att erbjuda spabad i flera olika storlekar och utformning så det passar väl in på just er uteplats.

Balboa Water Group

Alla Nordline Spa är utrustade med Balboa styrsystem och värmare.
Balboa Water Group är branschledande inom att leverera kvalitetsprodukter till sina kunder.

Balboa Water Group visar kontinuerligt förbättringar i processen för att möta och överträffa kundernas förväntningar.

Nordline Spa är tillverkade med akryl från Aristech Acrylics med Microban ytbeläggning och en extra kraftig förstärkning med glasfiberarmering. Microban är utvecklat för att skydda spabadet och förlänga livslängden. Microban hämmar också bakterier och gör ytan extremt enkel att hålla ren.

Munstycken från RDT USA

Självrengörande munstycken med en flytande rostfri stålaxel som sitter i en framåtstålbussning i stället för lager, som lätt kan täppas till med skräp i vattnet. Rotationen snurrar mer fritt och ger också en bättre massage med mindre påfrestning.

RDTs engagemang för högkvalitativa råvaror och excellens inom design och tillverkningsteknik positionerar dem till en av de snabbast växande och pålitligaste leverantörerna inom den globala spa-industrin.

Termawood

Trapp och ytterpaneler är tillverkade av Termawood som är en träkomposit. Termawood är UV-resistent och helt underhållsfritt som fungerar optimalt i vårt nordiska klimat.

Termolock

Alla Nordline Spa är utrustade med termolock, ett väl fungerande termolock är en förutsättning för att få ett energisnålt spabad. Tillverkade med högdensitetsskivor med ytterhölje av UV-skyddad marinvinyl. Förstärkta med stålprofiler samt fuktspärr på insidan. 10cm tjocka med lutning åt sidan för vattenavrinning.

Ozonrengörning

Nordline Spa är utrustade med en ozongenerator som producerar ozonjoner från syre i atmosfären. Detta är en automatisk process och den resulterande produkten injiceras genom vattenstrålarna.

Desinfektion med Ozon: Ozon, O³, är en oxiderande kemisk förening som är mycket effektiv för desinfiction av vatten. Den största fördelen med ozon är att det inte lämnar något kemiskt spår och är luktfritt.

Isolering

Med rätt isolering och konstruktion sparas mycket energi och därmed också stora kostnader. Det är även mer skonsamt för miljön vilket är viktigt att ta hänsyn till. Med ett Nordline Spa kan du ta ett skönt bad utomhus även under de kalla månaderna med gott samvete, både vad det gäller ekonomi och miljö.

Nordline Spa är mycket väl isolerade för att få en energisnål uppvärmning. Isolering i halvfoam med Polyuretan i en specialblandning på själva spakroppen, extra isolering på ytterpanelerna och heltäckande botten med isolering. Även termolocket har mycket goda isoleringsvärden som gör att energikostnaden reduceras avsevärt.

Visar alla 11 resultatVisar alla 11 resultat

Filtrera efter pris

Produktkategorier

Varukorg

Färska produkter

Badspecialisten i Örebro AB

Besöksadress
Lertagsgatan 8
69434 Hallsberg

Telefon 019-125580
E-post info@badspecialisten.se

Öppettider

Måndag - Fredag 8.30–17.00
Torsdagar till 19.00
Lördag - Stängt
Söndag - Stängt

Avvikande öppettider:
Röda dagar samt påskafton, midsommarafton, julafton
och nyårsafton STÄNGT.

Om Badspecialisten

Badspecialisten är ett väletablerat och rutinerat företag och vi har sedan starten 2001 skaffat oss en stark ställning i branschen. Vår breda och växande kundkrets uppskattar våra högkvalitativa och prisvärda produkter för bad och badrum. Vi kan även erbjuda våra kunder ett brett utbud av pooler, spa, bubbelbad och mycket annat. Oavsett om du söker ett nytt bad till ditt utomhus-spa eller om du vill bättra på badrummet med ett bubbelbadkar så kan du vara säker på att vi har det som du önskar.

Top