Swimspa

Letar du efter ett bekvämt och lågt slitande sätt att hålla dig i form? Om så är fallet kan det vara rätt för dig att införskaffa ett swimspa. Swimspa ger möjlighet till träning direkt i din egen trädgård och är särskilt idealisk för personer med led och muskelvärk. Läs mer

Vad är ett swimspa?

Swimspa ser ut som spabad och kan användas för både simning och avkoppling. Skillnaden är emellertid att den största delen är utformad för fitness. I spabadet simmar du mot en kontinuerlig ström, så att du kan få de fördelarna med att simma utan det utrymme som krävs för att installera en fullstor swimmingpool. Strålarna som används för att skapa strömmen kan justeras för simmare på alla nivåer, så alla som använder ditt spa får en personlig träning. Samma strålar tillåter dig att använda ditt swimspa som ett spabad efter träningen för att massera dina ömma muskler.

Fördelar med ett swimspa

Det finns flera fördelar med ett swimspa. För det första kan du få fördelarna med både en pool och ett spabad för en bråkdel av utrymmet. Swimspa erbjuder lätt tillgång till träning för att hjälpa dig att hålla dig i i form. Swimspa är vanligtvis billigare än pooler och kräver inte samma mängd underhåll som en pool gör.

Visar alla 3 resultat