Swimspa

Letar du efter ett bekvämt och lågt slitande sätt att hålla dig i form? Om så är fallet kan det vara rätt för dig att införskaffa ett swimspa. Swimspa ger möjlighet till träning direkt i din egen trädgård och är särskilt idealisk för personer med led och muskelvärk. 

Vad är ett swimspa?

Swimspa ser ut som spabad och kan användas för både simning och avkoppling. Skillnaden är emellertid att den största delen är utformad för fitness. I spabadet simmar du mot en kontinuerlig ström, så att du kan få de fördelarna med att simma utan det utrymme som krävs för att installera en fullstor swimmingpool. Strålarna som används för att skapa strömmen kan justeras för simmare på alla nivåer, så alla som använder ditt spa får en personlig träning. Samma strålar tillåter dig att använda ditt swimspa som ett spabad efter träningen för att massera dina ömma muskler.

Fördelar med ett swimspa

Det finns flera fördelar med ett swimspa. För det första kan du få fördelarna med både en pool och ett spabad för en bråkdel av utrymmet. Swimspa erbjuder lätt tillgång till träning för att hjälpa dig att hålla dig i i form. Swimspa är vanligtvis billigare än pooler och kräver inte samma mängd underhåll som en pool gör.

Visar alla 3 resultatVisar alla 3 resultat

Filtrera efter pris

Produktkategorier

Varukorg

Färska produkter

Badspecialisten i Örebro AB

Besöksadress
Lertagsgatan 8
69434 Hallsberg

Telefon 019-125580
E-post info@badspecialisten.se

Öppettider

Måndag - Fredag 8.30–17.00
Torsdagar till 19.00
Lördag - Stängt
Söndag - Stängt

Avvikande öppettider:
Röda dagar samt påskafton, midsommarafton, julafton
och nyårsafton STÄNGT.
23 december 08:30 – 14:00
27 december 08:30 – 14:00
30 december 08:30 – 14:00
2 januari 08:30 – 14:00
3 januari 08:30 – 14:00

Om Badspecialisten

Badspecialisten är ett väletablerat och rutinerat företag och vi har sedan starten 2001 skaffat oss en stark ställning i branschen. Vår breda och växande kundkrets uppskattar våra högkvalitativa och prisvärda produkter för bad och badrum. Vi kan även erbjuda våra kunder ett brett utbud av pooler, spa, bubbelbad och mycket annat. Oavsett om du söker ett nytt bad till ditt utomhus-spa eller om du vill bättra på badrummet med ett bubbelbadkar så kan du vara säker på att vi har det som du önskar.

Top