Rullställ med hjul max bredd 6,6m

3 500 kr

Finns i lager

Beskrivning

Ta din poolupplevelse till en ny nivå av kvalitet, komfort och stil med vår exklusiva Upprullare för soltäcke/solfolie. Tillverkad med precision och omsorg i rostfritt stål, utstrålar den inte bara överlägsen kvalitet utan också en tidlös stil som kompletterar din pools estetik på ett elegant sätt.

Med hjul som är strategiskt placerade för enkel transport runt din pool, är denna Upprullare en bekväm och praktisk lösning för att hantera soltäcken och solfolie. Den femdelade aluminiumstången är utformad för att passa pooler med bredder från 3,3 till 6,6 meter, vilket ger en anpassningsbarhet som gör den idealisk för olika poolstorlekar och former.

Njut av den ultimata poolkomforten med vår solfilm som flyter lätt på vattenytan och är enkel att hantera. Med dess förmåga att minska klorförbrukningen och värmeförlusten, samt effektivt förhindra avdunstning, håller vår Upprullare din pool ren och behagligt varm under långa simsessioner. Dessutom släpper den igenom solvärmen för att säkerställa att varje dopp är lika avkopplande och uppfriskande som det ska vara.

Ge din pool en uppgradering i både utseende och funktion med vår Upprullare för soltäcke/solfolie. Med fokus på kvalitet, komfort och stil är den det perfekta tillskottet till din utomhusmiljö. Välj vår Upprullare idag och ta din pool till en helt ny nivå av elegans och njutning.