Pooltak Linie

125 900 kr184 000 kr

Frakt & Förlängningsskena tillkommer

Beskrivning

Pooltak Linie från Diamant är ett pooltak med hög kvalitet och maximal fokus på design. Linie är ett mycket lågt pooltak med genomskinligt glas som skapar en stilren poolmiljö där utsikten över trädgården och omgivningarna får stå i första rummet.

 

Linie finns i många olika mått
Bredd invändigt: 250 – 450 cm
Höjd: 45 – 150 cm

 

Linie är ett mycket lågt pooltak med klarglas som skapar en stilren poolmiljö där utsikten över trädgården och omgivningarna får stå i första rummet. Linie har som standard genomskinligt klarglas som är 4 mm tjockt och antrasit- eller silverfärgad aluminiumprofil. Du kan välja att byta till tonat glas och annan färg på profilen mot en extra kostnad.

 

Efter att du har beställt ett pooltak skickar vi en ritning som du måste godkänna. Vi kommer inte att påbörja produktion innan du godkänt ritningen, därför är det är viktigt att du håller koll på din mail och svarar på eventuella följdfrågor så snart du kan.

 

Dörröppning

I priset ingår en dörröppning eller lucka. Följande öppningar går att välja till Linie: skjutdörr, öppningslucka och vädringslucka. Se bilder i bildlistan. Specificera vilken öppning du önskar genom att kontakta oss. Väljer du skjutdörren ska du även specificera på vilken sida du vill ha öppningen (om du står med nästan mot den kortsida som dörren ska sitta i anslutning till).

 

Tillval

Alla pooltak går att extrautrusta och designa såsom du vill ha dem. Till Linie kan du välja att byta från transparent till tonat glas. Vid byte till tonat glas tillkommer en prisökning med 8 procent av grundpriset. För att beställa eller få offert på Linie med tonat glas, vänligen kontakta oss.

Du kan även välja att byta färg på aluminiumprofilen från silver till champagne. Vid byte till champagnefärgad aluminiumprofil tillkommer en prisökning men 10 procent av grundpriset. Unikt för Linie är att du även kan välja att få aluminiumprofilen pulverlackad i helt andra färger. För pulverlackningen kan du välja mellan vilken färg du vill. Denna ska anges med RAL-nummer. För att beställa eller få offert på Linie med annan färg på profilen, vänligen kontakta oss.

 

Eldrift

Linie går även att utrusta med smart eldrift som gör manövreringen av pooltaket både enkel och smidig. Eldriften styrs enkelt med en lättanvänd fjärrkontroll som med ett enda klick gör att hela pooltaket skjuts ihop medan du tittar på.

 

Kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt pooltak för din pool