Momentum - Michael Phelps edition

Beskrivning

Vårt största och mest välutrustade swimspa,
med stort utrymme både för träning och avkoppling.

Den angränsande badtunnan har ergonomiska sittplatser och justerbara strålar som riktar dina tryckpunkter för att främja avkoppling och återhämtning – för din kropp och själ.
Precis som våra övriga spabad är ett swimspa permanent vattenfyllt och uppvärmt för att du när som helst ska kunna träna eller njuta av en stunds avkoppling.

Swimspa Momentum är 5,87m långt och rymmer 8801 liter vatten. Vattentrycket i träningsutrymmet drivs av tre river stream jets som skapar ett perfekt motstånd för motionssimning. Utöver detta har swimspa Momentum hela fyra mycket sköna sittplatser. Massageplatserna har tillsammans totalt 26 massagejets som ger en kraftfull och skön massage över hela kroppen. Massagen drivs av två pumpar med en hastighet och motströmsmunstyckena drivs av två kraftfulla pumpar med två hastigheter så att du kan justera trycket efter behov. Utöver detta är Swimspa Momentum utrustat med två separata cirkulationspumpar som ser till att vattnet inte blir stillastående i vare sig spa- eller simdelen. Vattnet renas av två ozongeneratorer som säkerställer att vattnet är rent och fräsch vid varje badtillfälle.

En extra bra funktion i Swimspa Momentum är att du har separat temperaturreglering för sim- respektive spadelen. Detta gör att du kan ställa temperaturen i simdelen lite lägre än i spadelen. Detta är fördelaktigt då man ofta vill ha en lägre temperatur i simdelen eftersom träningen gör att kroppstemperaturen ökar.

Du styr enkelt badet och alla funktioner via ett digitalt kontrollsystem med touch-skärm. För att du ska få den ultimata bad- och träningsupplevelsen är swimspa Momentum utrustad med ett otroligt ljussystem som består av LED kantbelysning, LED interiörbelysning samt LED-belysta kopphållare.

Köper du ett swimspa Momentum får du även med träningsredskap för extra träning. Det varma vattnet ger ett tufft motstånd samtidigt som det ger en skonsam träning för kroppen.