Swimmingpool av hög kvalitet

Drömmer du om att vakna upp och bara ha några meter till ett svalkande bad i din alldeles egna swimmingpool? Då är du bara några klick bort. Men visst krävs det många tankar för att komma fram till beslutet om vilken pool som ska väljas och vilka pooltillbehör som man bör äga. Vi på badspecialisten är, som namnet antyder, specialister på allt som har med bad att göra.Läs mer

Oavsett om du önskar en nedgrävd pool eller en pool ovan jord, har vi säkert en som faller rätt både i smak och prisklass. Bland Badspecialistens mest omtyckta produkter märks Doughboys pooler som dessutom är de enskilt mest anpassningsbara poolerna på marknaden idag. Doughboypoolen går att ha både som nergrävd och ovan mark och alla våra pooler är enkla att installera och levereras med installationsinstruktioner.

Pooltillbehören du behöver

En Swimmingpool är ingenting utan dess tillbehör och lite omsorg. Så se till att ge poolen kärlek så kommer den i gengäld att ge njutning, glädje och många minnen. Hos oss hittar du inte bara bra och prisvärda pooler av hög kvalitet, utan självklart erbjuder vi även pooltillbehör. Hos oss får du alltid bra priser på trappor, stegar och värmare som passar till de flesta poolerna på marknaden. Behöver du hjälp eller har frågor hjälper vi dig både före, under och efter montering.

 

Utomhuspool med hög kvalitet

Stommen på våra pooler är gjord i den bästa galvaniserade stålen med 15 års garanti!. Vi på Badspecialisten har alltid satt kunden i centrum vilket gett oss en stark position i branschen. Enklare pooler eller påkostade anläggningar? Ingen beställning är för stor och ingen kund mindre viktig. Kontakta oss gärna för tips och råd.

Visar alla 11 resultat