Spabad från Viskan spa i Örebro

Vi erbjuder även 36 månaders räntefri avbetalning med Wasa Kredit (upp till 100 000:-)

Tillkommer startavgift 595 kr (engångsbelopp) samt aviavgift 45 kr/mån.

Inte nog med att ordet spabad får tankarna att sväva iväg till avkoppling, lugn och återhämtning, är även ett Viskan spa en samlingsplats för familj och vänner. Med plats för många bubblar det lätt upp till skratt och härliga minnen.Läs mer

Vi på Badspecialisten vill se till så du får de bästa förutsättningarna för så bra minnen, glädje och avkoppling som möjligt genom att erbjuda spabad från Örebro i flera olika storlekar och utformning så det passar väl in på just er uteplats. För självklart så badar vi även med ögonen.

Många drömmer om ett spabad

Att kunna ta ett härligt spabad utomhus en sommarkväll, antingen i enskildhet eller tillsammans med familj och vänner, är en dröm för många. Men varför vänta till sommarens varma månader med att bada? Med ett spabad från Viskan Örebro kan du till och med trotsa klimatet och sitta under stjärnorna en vinternatt och njuta. När man tänker på den njutning och den glädje som badet står för är det inte så konstigt att Viskans utomhusspan är en av våra mest uppskattade produkter. Självklart är de tåliga och anpassade efter vårt nordiska klimat.

Utomhusspa med låg energiförbrukning

Ett spabad på våra breddgrader kan innebära stora energikostnader. Men med rätt isolering och konstruktion sparas mycket energi och därmed också stora kostnader. Det är även mer skonsamt för miljön vilket är viktigt att ta hänsyn till. Med ett spabad från Viskan i Örebro kan du ta ett skönt bad utomhus även under de kalla månaderna med gott samvete, både vad det gäller ekonomi och miljö. Läs mer HÄR om isoleringen och den låga energiförbrukningen.

Vi på Badspecialisten erbjuder en ny samlingsplats i hemmet. En plats att slappna av på, att sköta om hälsan och en plats där man kan umgås. Hur fantastiskt låter inte det? Kontakta oss gärna för mer information och vägledning till ett bra köp.

Visar alla 19 resultat