Vi är Badspecialisten

Badspecialisten är ett väletablerat och rutinerat företag med snart 20 år i branschen vilket gett oss en stark ställning i branschen.

Vår breda och växande kundkrets uppskattar vårt engagemang och mål att kunderna skall vara nöjda både vid köp och på lång sikt.

erfarenhet
& service

SNABBA LEVERANSER

Vi levererar snabbt till hela Sverige. Vi har även hämtlager för er som kan hämta själva och I vår butik finns de populäraste modellerna att se och känna på.

DESIGN & KVALITET

Alla våra produkter är ledande i design och funktion med högsta kvalitet. Vi hjälper er med allt från små massagebadkar till lyxiga utomhusspa och stora pooler.

PERSONLIG SERVICE

Våra produkter har funnits på svenska marknaden i många år. Vi har 2 års reservdelsgaranti på alla våra badprodukter och våra pooler har upp till 15 års garanti.

ERFARENHET & LÅNGSIKTIGHET

Vi har funnits sedan 2001, vi fortsätter att utvecklas och är stolta över den goda service och kunskap vi kan erbjuda våra kunder.

Vi hjälper dig att skapa din drömtillvaro på hemmaplan.

Ska man kalla sig specialist på bad är det en självklarhet att erbjuda produkter både som lämpar sig för inomhusbruk såväl som utomhus. Vi hjälper dig att förgylla ditt badrum eller din uteplats med ett brett utbud av pooler och allt du kan tänka dig som hör poollivet till.

Oavsett om du söker ett nytt bad till ditt utomhusspa eller vill bättra på badrummet med ett härligt bubbelbadkar kan du vara säker på att vi har det som du önskar. Vi gör alltid vårt yttersta för att du ska finna en passande produkt för dina önskemål, och med vår långa erfarenhet tror vi att vi har funnit ett bra recept på hur vi bör jobba för att du ska bli så nöjd som möjligt.

Vill du veta mer? Vi är inte längre bort än ett mail, telefonsamtal eller så är du varmt välkommen till vår butik och showroom där du kan bekanta dig med alla våra produkter.