Pooltillbehör från Badspecialisten

Letar du efter tillbehör till din pool? Här har vi samlat allt från sandfilter och pumpar till rör, kopplingar och slangar. Vi på Badspecialisten är en välrenommerad försäljare av pooltillbehör. Kontakta oss om du behöver hjälp med att välja ut vilket pooltillbehör du behöver för just din typ av pool.Läs mer

Vi har alla prylar du behöver! Välkommen att handla hos oss.

Pool – tillbehör och vård

En pool är inte bara en plats för lek och skoj, utan även för träning och avkoppling. En pool kräver en del skötsel och tillbehör för att ge bästa upplevelse, och det finns många tillbehör till poolen som ökar din komfort och förenklar detta arbete. Hos oss hittar du bland annat poolrobot, belysning i olika former, trappar och poolstegar och olika tillbehör för poolvård. Navigera enkelt på vår sajt genom att klicka dig in på de tillbehör just du letar efter.

Underlätta med rätt pooltillbehör

Trött på att stå och manuellt håva in lövrester och annat som titt som tätt hamnar i din pool? Underlätta skötseln genom att införskaffa rätt sorts poolutrustning. En pool behöver många komponenter för att skötseln av den ska ske så smidigt som möjligt. Kanske är det därför poolroboten har blivit ett så populärt tillbehör till poolen idag? Deras kraftfulla kapacitet skrubbar väggar och rengör poolens botten från grus, löv, bark och annat som ofrånkomligt hamnar i din pool. Du hittar den i kategorimontrarna här nedan.

Något annat som krävs för att en pool ska hålla sig fräsch är en bra pump, filtreringssystem och många har även börjat intressera sig för poolvärmepumpen. Den har samma teknik som en luft-luftvärmepump och drar därför inte mycket energi. Genom att utnyttja naturlig värme från luften kan den tillgodose din pool med härlig temperatur. På det sättet behöver du inte tveka när du ska ta ett dopp tidigare på säsongen än vad du kanske hade tänkt från början!

Kontakta oss med frågor om pooltillbehör

Känner du dig osäker på vilka pooltillbehör som du kan ha? Du kan alltid kontakta oss på Badspecialisten för personlig service. Vi nås både på telefon och mail, eller kom in till oss i vår butik i Hallsberg! Du som kund är vårt största fokus och vi ser alltid till att vara dig behjälplig med allt från praktiska frågor till funderingar kring installation, garanti och skötsel. Välkommen!