Utomhusspa & spabad

Här på Badspecialisten hittar du ett stort utbud av prisvärda spabad och utomhusspa för hela familjen och alla vänner att samlas kring året runt. Bjud upp till skratt, härliga minnen och rogivande stunder för dig själv och en svalkande dryck.Läs mer

I vårt utbud finns spabad i flera olika storlekar, prisklasser och utformningar. Anpassa det efter din uteplats och dina önskemål och behov.

Utomhusspa med låg energiförbrukning

Ett spabad som kan klara det nordiska klimatet kräver förstås en hel del energi. Våra spabadkar är konstruerade på ett sätt som minskar energiförbrukningen. Genom sin konstruktion är de välisolerade för att bättre kunna kapsla in den värme som strömmar i badet, samtidigt som den håller kalla vindar utanför. Det gör att du kan njuta av ett varmt härligt dopp – mitt i vintern. Koppla av medan några snöflingor dansar ner i ditt ansikte, eller när höstens svala vindar breder ut över naturen. Låt dig svalkas när sommarsolens heta strålar bränner som bäst.

Spabad med låg energiförbrukningen innebär:

  • Mindre påfrestning på klimatet
  • Minskade energikostnader
  • Mer tid åt att njuta

Ett spabad har inbyggda massagemunstycken och drivs av el, vilket gör att det är du som bestämmer exakt vilken temperatur du vill ha.

Prisvärda spabad utomhus

Att sjunka ner i ett varmt bad är en dröm för många. Hos oss får du minst två års garanti när du köper ett spabad och vi ser alltid till att de modeller som finns att köpa hos oss har låg energiförbrukning. Vi värdesätter kvalitet och ett stort utbud så du har en chans att anpassa ditt köp efter just dina specifika mått och önskemål. Alla våra modeller håller samma höga standard, men de produkter som är i högre prisklass har ofta mer avancerad massagekapacitet och kan ge dig fler bekväma finesser.

Hos oss hittar du bland annat spabad från Viskan Spa med sina olika serier och även Nordline Spa som har ett samarbete med oss på Badspecialisten.

Vilket spabad ska man köpa?

När du ska köpa ett spabad ska du fundera över vilka dimensioner du behöver på badet. Planerar du att hela familjen ska få plats, eller är det du och din närmaste som är de primära användarna? Detta kommer avgöra om du behöver ett rymligt utomhusspa eller om du kan välja ha ditt spabad inomhus genom att välja ett mindre. Du ska också fundera på var du vill ställa badet någonstans. Många som har badet utomhus föredrar en skyddad plats med låg insyn. Tänk på att du alltid bör placera badet på en stabil grund. Det kan vara en gjuten platta eller en altan som är byggd med svensk byggstandard.

Vilket spabad är bäst?

Den modell som är bäst är helt enkelt det som bäst motsvarar din budget, dina dimensioner och dina önskemål! Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att välja ut det bästa spabadet för dig och dina behov. Vi är ett väletablerat företag och är proffs på det vi gör. Välkommen!