Pooldammsugare & poolrobot

Automatisk bottensug, pooldammsugare, poolrobot, kärt barn har många namn. Dessa kraftfulla små maskiner är lika coola som de är användbara. De plockar upp skräp av alla storlekar. Ännu bättre, de ansluter inte till ditt poolcirkulationssystem alls, så de litar inte på ditt poolfilter. Läs mer

En poolrobot driver runt i din pool, skrubbar väggarna och golvet med små borstar och suger upp allt från grus till bark. De flesta modeller kommer att rengöra pool-golvet och väggarna, medan vissa kan skrubba vattenlinjen runt din pool. Eftersom de inte är inkopplade i ditt filtersystem, har pooldammsugare en filterpåse eller inbyggd patron för uppsamling av skräp.

Du kommer långt med rengöringen av din pool för hand. Du har ett teleskopskaft, en poolborste för skrubbning,  håvar och slangar. Du balanserar ditt poolvatten, håller alger borta och – viktigast av allt – du njuter av din pool.

Men du kan spendera mycket mindre tid på att städa din pool och mycket mer tid till att njuta av den om du investerat i en automatisk pooldammsugare.