MiniMaster-paket pH & fritt klor Förmonterad

23 490 kr

Finns i lager

Beskrivning

Upptäck den avancerade och intelligenta MiniMaster för privata pooler.

Minimaster garanterar optimal vattenkvalitet med automatik. Med kontinuerlig övervakning och automatisk dosering av kemikalier (desinfektion), liknande systemen på kommersiella bad, behöver du inte längre oroa dig för din poolvattenkvalitet.

MiniMaster övervakar vattenkvaliteten kontinuerligt för att säkerställa att vattnet förblir rent och klart. Med en MiniMaster installerad är det enkelt att upprätthålla en hög vattenkvalitet utan krångel. Minimaster doserar automatiskt rätt mängd kemikalier via en slangpump, som säkerställer en jämn förbrukning och optimal balans.

Med sin avancerade teknologi ger MiniMaster dig en poolupplevelse av högsta kvalitet med minimal ansträngning. Genom kontinuerlig övervakning och automatisk dosering av kemikalier säkerställer den att ditt poolvatten alltid är kristallklart och hälsosamt.

MiniMaster finns i flera olika versioner för att passa alla typer av pooler.

Den mest avancerade versionen gör det mesta jobbet åt dig. Fullt utrustad med alla tillval är MiniMaster en komplett mät- och doserenhet. pH-värdet mäts med hjälp av en pH-elektrod och klorvärdet med hjälp av en klorelektrod.

Finns även för pH och Redox, särskilt lämpad för saltvattenpooler. Klara och tydliga LED-dioder visar statusen på din vattenkvalitet. Grönt indikerar inställt optimalt värde, gult indikerar att det sannolikt är dags att dosera eller att doseringen har varit för stor. När röd lampa lyser är värdet för högt eller för lågt och dosering kommer automatiskt att ske för att uppnå rätt pH- och/eller klorvärde.

Elektronisk kontrollpanel med LED-dioder
– Dosering on/off
– Timerfunktion för forcerad klorering (2 min)
– Grön indikering visar det inställda optimala värdet
– Gul indikering visar avvikelse från inställt värde
– Röd indikering visar kraftig avvikelse från inställt värde
– Blinkande röda dioder vid för lågt flöde
– Aktuell flödesindikering

Paketet innehåller

  • 1 st MiniMaster pH & Fritt Klor
  • 1 st Elektrodkit pH & Fritt Klor
  • 2 st Slangpump 4
  • 2 st Anborrningsbygel 50x½-¼”
  • 2 st Anborrningsbygel 50x½-3/8″
  • 2 st invallningskärl 33 liter