DELPHIN SPA Alkalinity Up

Det ursprungliga priset var: 125 kr.Det nuvarande priset är: 100 kr.

Finns i lager

Beskrivning

DELPHIN SPA Alkalinity Up höjer alkalinitetsvärdet och stabiliserar pH-värdet.

Rätt vattenbalans är grunden för friskt och fräscht vatten. Börja alltid med att kontrollera pH-värdet innan desinfektion.

Ett bra tips är att köpa till ett startset samtidigt som du köper ditt spabad.
Det innehåller alla de produkter du behöver för att starta badet.

Alkanitet
Idealiskt alkanitetsvärde är 50 – 120 mg/l (ppm).
I spabad kan det vara speciellt svårt att ställa in korrekt pH-värde och pH-värdet kan också variera mycket kraftigt när man tillsätter ett pH-medel. För det mesta är ett för lågt alkalinitetsvärde orsaken till de stora variationerna i pH-värdet. Genom att höja alkaliniteten med Delphin Spa Alkalinity Up stabiliseras pH-värdet vilket underlättar inställningen av pH-värdet. Ett för högt alkanitetsvärde kan göra vattnet grumligt, det går då att sänka med Delphin Spa pH-minus.

Tänk på säkerheten!
Pool- och spakemikalier ska vara oåtkomligt för barn. Transportera och lagra det stående, i sluten originalförpackning, svalt och inte i direkt solljus.
Använd biocider på ett säkert sätt. Läs alltid etiketten och produktinformation på förpackningen innan användande.
Blanda aldrig kemikalierna, det kan leda till kraftiga reaktioner och avge farliga gaser! Väl utspätt i poolen eller spabadet kan man kombinera produkterna med varandra, men tillsätt de aldrig direkt samtidigt.

Tänk på att vattenvård tar tid:
Låt cirkulationen i poolen vara igång och vänta minst en timme mellan varje moment beroende på åtgärd. Har du problem med grumligt vatten kan det i vissa fall ta flera dygn innan poolens vatten är rent och klart igen.