DELPHIN SPA pH minus Granulat

Det ursprungliga priset var: 115 kr.Det nuvarande priset är: 92 kr.

Finns i lager

Beskrivning

DELPHIN SPA pH minus granuat sänker pH-värdet.

Rätt vattenbalans är grunden för friskt och fräscht vatten. Börja alltid med att kontrollera pH-värdet innan desinfektion och justera det eventuellt med DELPHIN SPA pH minus granuat.

Ett bra tips är att köpa till ett startset samtidigt som du köper ditt spabad.
Det innehåller alla de produkter du behöver för att starta badet.

pH-värdet

Idealiskt pH-värde är 7,0 – 7,4.
Rätt pH-värde är grundläggande för en bra vattenkvalité, eftersom pH-värdet påverkar samtliga vattenvärden. Det är därför absolut nödvändigt att se till att ha ett korrekt pH-värde. För höga värden kan orsaka hud- och ögonbesvär, ge kalkutfällningar av spabadet och desinfektionsmedlets verkan reduceras. pH-värden under 7,0 kan orsaka irritationer i slemhinnor och ögon samt orsaka korrosion på metalliska delar. Ett kraftigt växlande pH-värde kan bero på ett lågt alkalinitetsvärde.

Tänk på säkerheten!
Pool- och spakemikalier ska vara oåtkomligt för barn. Transportera och lagra det stående, i sluten originalförpackning, svalt och inte i direkt solljus.
Använd biocider på ett säkert sätt. Läs alltid etiketten och produktinformation på förpackningen innan användande.
Blanda aldrig kemikalierna, det kan leda till kraftiga reaktioner och avge farliga gaser! Väl utspätt i poolen eller spabadet kan man kombinera produkterna med varandra, men tillsätt de aldrig direkt samtidigt.

Tänk på att vattenvård tar tid:
Låt cirkulationen i poolen vara igång och vänta minst en timme mellan varje moment beroende på åtgärd. Har du problem med grumligt vatten kan det i vissa fall ta flera dygn innan poolens vatten är rent och klart igen.