S-SERIEN Apelö

59 995 kr

Finns i lager

Beskrivning

**Viskans Minsta Spa Bad – Upplev Avkoppling för Många!**

Letar du efter ett spabad som trots sin kompakta storlek kan ge enastående avkoppling för flera personer samtidigt? Då är Viskans Minsta Spa Bad, även känt som Viskan Apelö, det perfekta valet för dig!

Med sina riktbara massagejets erbjuder Viskans Minsta Spa Bad en skräddarsydd och lyxig massageupplevelse för att lindra spänningar och stress. Oavsett om det är för att lindra ryggont eller helt enkelt för att njuta av en avslappnande stund, kommer de kraftfulla jetsen att leverera precis rätt mängd tryck och rörelse för att ge dig den ultimata avslappningen.

Viskan Apelö är inte bara praktiskt, det är också ett estetiskt mästerverk. Med sin stora undervattenslampa kan du förvandla din badupplevelse till en stund av lugn och harmoni. Låt det färgglada ljuset dansa över vattnet och skapa en atmosfär som tar dina sinnen på en resa till total avkoppling.

Så sluta kompromissa mellan funktionalitet och stil – upplev det bästa av båda världar med Viskans Minsta Spa Bad. Skaffa ditt eget spabad idag och låt dig och dina nära och kära njuta av en otrolig badupplevelse varje dag!

Ytterligare information

Panel

Svart Liggande

Lockfärg

Grå

Mått (mm):

2000 x 2000 mm Höjd 950mm

Vikt tom/vattenfylld:

345/1670 kg

Vattenvolym:

1325 L

Belysning:

Ja

Vattenlinjebelysning:

Nej

Nackkuddar:

6st

Pump:

3hp, 2 stegs pump

Cirkulationspump:

nej

Värmare:

2kW

Ozonrengöring:

Ja

Massagejets:

16 st

Partikelfilter:

1 st

Elanslutning:

2N 400V 2x16A 50Hz 4462W