V-SERIEN Ekerö

Det ursprungliga priset var: 146 245 kr.Det nuvarande priset är: 123 745 kr.

Kampanjen gäller endast lagerbad

Kontakta oss om vilka färgkombinationer som finns.

Beskrivning

Spabad Ekerö från Viskan Spa med stor massagevariation
Spabad Ekerö har sex platser varav en härlig liggdel och ett hörnsäte med nackmassage som dessutom är utrustat med massage för underarmarna, vaderna och fötterna. Två av massagesätena styrs av en Dual Speed Pump med två hastigheter. Med ett knapptryck startas en mjuk massage, vid ytterligare ett knapptryck blir massagestrålarna betydligt kraftfullare. Den mjuka massagen är en perfekt nedtrappning efter en stunds kraftfullt knådande och masserande, eller om de yngre barnen vill bada utan alltför kraftiga massage-strålar.

Liggdelen har en separat massagepump, Flexi Pump med flera hastigheter. Med denna ändrar du styrkan på massagen med ett knapptryck eller låta pumpen själv vandra mellan en mjuk och stillsam till en kraftfull och intensiv.

Viskans V-serie har den ytterbelysta alumi-panelen som standard. Den ger ett mycket elegant intryck med sin stilrena design samt att den är väldigt lättskött.
V-serien är även utrustad med stort ljuspaket, aromaterapi, Aqua Clear System (ACS) reningssystem, Balboas senaste styrsystem samt den stilrena spaTouch 3,0 displayen.
Till V-serie ingår Weather Shield lock där överdraget är en genomfärgad polyesterväv som är utformad för att vara flexibel. Dess beläggning ökar stabiliteten hos väven och möjliggör högre vattenbeständighet samtidigt som den minimerar risken för krympning och sträckning. Weather Shield har en hög UV-, vatten- och mögelresistens, utmärkt slitstyrka och beständighet mot nötning.
De är lätta att underhålla, kan antingen tvättas eller borstas av och sköljas.

 

Läs mer om val av skalfärg & panel under Produktinformation

Ytterligare information

Mått (mm):

2300x2300x950

Vikt tom/vattenvolym:

439/2154 kg

Vattenvolym:

1715 L

Belysning:

Ja

Vattenlinjebelysning:

Ja

Belyst vattenfall & reglage:

Ja

Nackkuddar:

5 st

Nack- /skuldermassage:

1 st

Pump1:

3hp, 2200W Dual Speed Pump

Pump 2:

2hp, 1500W Flexi Pump

Pump 3:

2hp, 1500W

Cirkulationspump:

Ja

Titaniumvärmare:

3,8kW

ACS reningssystem:

Ja

Aromterapi:

Ja

Massagejets:

54 st

Partikelfilter:

2 st

Elanslutning:

3N 400V 3x16A 50Hz 9262W