Koppla av i ett hörnbadkar

Den som älskar att bada vet att en riktigt härlig badupplevelse har bubblor och värme. Med vattenjets och luftjets blir badet en riktigt avkopplande historia. Lägg därtill både ljudsystem och nackkuddar så blir njutningen optimal i de härligt, porlande vattnet. Låt tiden rinna iväg och tankarna fly när du badar.

Har du redan avlopp och golvbrunn installerat i badrummet kan du med lätthet sätta in ett hörnbadkar på egen hand med hjälp av en behörig installatör som sköter elen.

Hörnbadkar passar de flesta badrum

Det är lättare än någonsin att realisera drömmen om ett stort och härligt badkar att glida ner i efter en lång dag. Det som är så bra med ett hörnformat badkar är att det passar även mindre badrum. Att så effektivt utnyttja en annars svårmöblerad yta gör det optimalt att installera karet. Sedan att även två personer får plats i ett hörnbadkar är ännu en egenskap som talar för den hörnformade varianten. Med ozonrengöring och självdränerande slangar är det dessutom lättare än nånsin att hålla badkaret i prima skick.

Hos oss på Badspecialisten finner du massor av hörnbadkar med riktigt hög komfort och kvalitet. De är dessutom utrustade med både ljudsystem, stomme i rostfritt stål och kontrolldisplay. Detta gör det enklare för dig att verkligen koppla av under havet av bubblor.

Hitta rätt i vårt stora sortiment

Det finns så mycket att välja på att det kan vara svårt att ta ett beslut om vilket hörnbadkar som passar dig bäst. Som tur är finns vi tillgängliga att svara på frågor och ge information, det går väl att både ringa och besöka oss i butik. I respektive produktbeskrivning finner du även information om badkarens olika utrustning och egenskaper.

Oavsett vad du väljer för form och storlek på ditt badkar garanterar vi dig att det är av riktigt hög kvalitet. Dessutom får du din badleverans snabbt, oavsett var du bor i Sverige. Om du har vägarna förbi går det även utmärkt att hämta ut direkt hos oss.

Visar alla 8 resultatVisar alla 8 resultat

Filtrera efter pris

Produktkategorier

Varukorg

Färska produkter

Badspecialisten i Örebro AB

Besöksadress
Lertagsgatan 8
69434 Hallsberg

Telefon 019-125580
E-post info@badspecialisten.se

Öppettider

Måndag - Fredag 8.30–17.00
Torsdagar till 19.00
Lördag - Stängt
Söndag - Stängt

Avvikande öppettider:
Röda dagar samt påskafton, midsommarafton, julafton
och nyårsafton STÄNGT.

Om Badspecialisten

Badspecialisten är ett väletablerat och rutinerat företag och vi har sedan starten 2001 skaffat oss en stark ställning i branschen. Vår breda och växande kundkrets uppskattar våra högkvalitativa och prisvärda produkter för bad och badrum. Vi kan även erbjuda våra kunder ett brett utbud av pooler, spa, bubbelbad och mycket annat. Oavsett om du söker ett nytt bad till ditt utomhus-spa eller om du vill bättra på badrummet med ett bubbelbadkar så kan du vara säker på att vi har det som du önskar.

Top