Massagebadkar för maximal avkoppling

Att få sjunka ner i ett ångande varmt massagebadkar efter en lång dag av måsten och krav gör att hela kroppen spritter av glädje. För visst är avkoppling en viktig del för att vi ska kunna prestera och må så bra som möjligt? Hos oss på Badspecialisten hittar du det perfekta massagebadkaret som passar just ditt badrum. Med våra snabba leveranser är din avkoppling dessutom inte långt borta.Läs mer

Välj massagebadkar som passar dig

Här finner du ett lockande utbud av avkopplande massagebadkar där tankarna lätt försvinner iväg och tiden blir oviktig. Välj mellan ett massagebadkar för två, ett snyggt hörnbadkar eller ett sobert massagebad med klassisk nordisk design där rena linjer skapar lugna tankar. De flesta av våra massagebadkar kommer med termostatblandare och påfyllning via jetsen för maximal renlighet och som gör det enkelt att spola systemen. Våra massagebadkar kommer välutrustade från början med vattenmassage, luftbubblor, värmare, termostatblandare, ljudanläggning, radio, terapibelysning, datapanel, ozonrengöring och annat smått och gott. Fullständig information finner du i respektive beskrivning för de olika badkaren.

Snabba leveranser från ett stort utbud

Inte nog med att vi har ett brett utbud av massagebadkar, och även mängder av andra badkar i olika storlekar och utformningar, håller alla våra produkter hög kvalitet där både funktion och design finns närvarande. Vi erbjuder snabba leveranser till hela Sverige så du hinner aldrig fundera över vart ditt badkar befinner sig.

Med både erfarenhet och tankar om att ständigt utvecklas vill vi att du ska bli så nöjd som möjligt, så tveka inte att kontakta oss för mer information och hjälp. Vi är aldrig längre bort än ett telefonsamtal. Annars är du välkommen att besöka vår butik för att klämma och känna och även hämta ut ditt massagebadkar – eller din avkoppling om man får säga så.