Fristående badkar från Badspecialisten

Är du på jakt efter ett stilrent och snyggt badkar som tar badrumsupplevelsen till en helt ny nivå? Då önskar vi dig välkommen till oss på Badspecialisten! Unna dig ett badkar med helgjuten glasfiberarmering och sanitetsakryl, allt för bästa komfort, hygien och elegans.Läs mer

Alla badkar du hittar hos oss är utrustade med en avloppsventil med “pop-up”-funktion. Har du frågor eller funderingar? Kontakta oss via vår telefon eller mail så ger vi dig personlig service!

Snygga badkar i elegant design

Vi på Badspecialisten värdesätter elegans, kvalitet och komfort. Unna dig den lyxen ett helgjutet badkar i glasfiberarmering ger för din helhetsupplevelse när du kopplar av efter en lång dag. Ett badkar kan vara så mycket mer än det enkla standardkaret. Våra badkar harmoniserar med ditt övriga badrum och är konstruerade för att hålla värmen länge och finns i rektangulära såväl som ovala och rundade former. Karen känns inte kalla mot huden och ger dig en behaglig komfort du bara trodde du kunde drömma om.

Tips när du ska köpa badkar

Vad kan vara bra att tänka på när du ska köpa ett nytt badkar? För det första är det viktigt att fråga sig om du har den yta som krävs för att ett badkar ska få plats. Har du redan ett befintligt kar som du vill byta ut kan du anpassa dimensionerna för ditt nya kar efter ditt gamla. Eller är det dags för ett större? Ta också reda på var golvbrunnen finns och var du vill att blandaren ska placeras. Ett modernt alternativ till att ha blandaren i fotändan är att placera den i mitten av karet, så når du den i liggande position utan att behöva resa dig.

Fristående badkar

Ett fristående badkar ger ett mycket exklusivt intryck: har du möjlighet att placera ditt badkar någon annanstans än tätt intill väggen kan du skapa härliga ytor runt omkring med plats för till exempel tvålar, badlakan och eteriska oljor. Detta skapar en hemmaspamiljö som många idag drömmer om.

Har du några ytterligare funderingar eller frågor kring hur du ska tänka när du ska köpa ett badkar? Tveka inte på att kontakta oss för personlig service. Nå oss på telefon och mail, eller kom in till vår butik i Hallsberg. Välkommen!

Visar alla 5 resultat