Timmerpool

Timmerpool som passar ihop med uteplatsen. Vi erbjuder timmerpooler i tryckimpregnerat virke.

Förvandla din uteplats med en timmerpool

Nu är det enkelt att skapa den snygga uteplatsen eller trädgården med en av våra timmerpooler. I vårt sortiment hittar du timmerpooler i olika storlekar och former, allt från de mer billiga modellerna till de mest exklusiva. Alla våra timmerpooler är av hög kvalitet och enkla att installera.

Alla timmerpooler levereras komplett med liner, sandfilter, pump, skimmer, trappa, sommartäcke, vintertäcke, underlagsmatta.
Garanti: 10 år på poolen och 2 år på tillbehör. Rostfria plåtar till skarvarna på topprail är extra tillval.

En timmerpool ger ett snabbt och enkelt sätt för alla att ha en vacker, snygg pool i sin egen trädgård.
Dessa otroligt mångsidiga pooler kan byggas som en över pool eller nedsänkt i marken för alla eller bara en del av djupet.
De är gjorda av hållbart framställt virke, vilket är tryckbehandlat för att skydda mot väder och insektsangrepp samt ger din pool en lång livslängd.

Visar alla 7 resultatVisar alla 7 resultat

Badspecialisten i Örebro AB

Besöksadress
Lertagsgatan 8
69434 Hallsberg

Telefon 019-125580
E-post info@badspecialisten.se

Öppettider

Måndag -Torsdag 8.30 – 17.00

Fredag 8.30 – 16.30
Lördag 10:00-13:00
(Stängt lördagar vecka 25-35)

Avvikande öppettider:
Röda dagar samt påskafton, midsommarafton, julafton
och nyårsafton STÄNGT.

Om Badspecialisten

Badspecialisten är ett väletablerat och rutinerat företag och vi har sedan starten 2001 skaffat oss en stark ställning i branschen. Vår breda och växande kundkrets uppskattar våra högkvalitativa och prisvärda produkter för bad och badrum. Vi kan även erbjuda våra kunder ett brett utbud av pooler, spa, bubbelbad och mycket annat. Oavsett om du söker ett nytt bad till ditt utomhus-spa eller om du vill bättra på badrummet med ett bubbelbadkar så kan du vara säker på att vi har det som du önskar.

Top