Spalock även kallad Termolock

Ett högkvalitativt lock är en förutsättning för att få ett energisnålt spabad. Läs mer om hur du hittar ett spalock som passar ditt spabad under “Spaskötsel & Kringutrustning” . Alla våra lock är tillverkade med högdensitetsskivor med ytterhölje av UV-skyddad marinvinyl. Förstärkta med stålprofiler samt fuktspärr på insidan och med lutning åt sidan för vattenavrinning.Läs mer

Våra lyxiga spalock kommer att hålla längre och fungera till en mycket hög standard. Lock som är byggda för att hålla värmen in och kyla ute! Spalock som är speciellt utformat för att motstå hårda vintrar, blåsande somrar och sparar också på uppvärmningskostnader.

Även om vi inte rekommenderar att du låter barn eller djur gå, stå eller sitta på locket, är locket tillräckligt starkt för att hålla sin vikt och kommer inte att grotta i om de av misstag faller på locket. Vi rekommenderar starkt att skräp, snö och is hålls borta från spalocket så mycket det går. Skyddet ska också torkas av och rengöras med vatten både inifrån och ut. Använd ett balsam som är specifikt formulerat för marinvinyl.

Visar alla 36 resultat