Badtunna hos Badspecialisten

Letar du efter en badtunna du kan njuta av under stjärnklar himmel året om? Då har du kommit alldeles rätt. Vi på Badspecialisten erbjuder badtunnor av fin kvalitet till bra priser.Läs mer

Kontakta oss för personlig service och tveka inte att vända dig till oss med dina funderingar om skötsel, installation och annat praktiskt. Scrolla bland våra fristående vedeldade eller eluppvärmda badtunnor i trä eller plast här.

Badtunna i trä – en klassiker

När du ska välja ditt material på badtunna är det många som blir lite extra lyriska när de provar våra badtunnor i trä. Materialet skapar en gemytlig känsla av komfort och passar fint in i en naturlig omgivning. Vi har ett stort utbud av badtunnor i olika format och material, och en mycket framgångsrik modell är våra badtunnor som är omslutna i trä men har en insida av plast för bästa komfort.

Vi har både fristående och inbyggda modeller och våra badtunnor i varierande storlekar som passar för 6-10 personer. Läs närmare i produktbeskrivningen på respektive badtunna för att se vilka filter och anslutningskit som ingår i just den modell du tittar på.

Eluppvärmd badtunna

För dig som vill använda din badtunna året runt rekommenderar vi att välja en eluppvärmd badtunna med bra isolering och filtrering. Dessa badtunnor ger nämligen något högre bekvämlighet än klassiska vedeldade varianter, eftersom de är snabbare klara för användning när vinterkylan biter. Du behöver alltså inte göra avkall på det faktum att du badar i en varm, omfamnande badtunna även om temperaturen är nere under nollstrecket: den eluppvärmda badtunnan klarar snabbt av att värma upp vattnet till den temperatur du önskar!

Är du ändå sugen på andra manuellt uppvärmda modeller? Vi säljer klassiska vedeldade badtunnor och dem hittar du i en särskild kategori här på vår sida.

Har du några frågor om skötsel, installation eller allmän kring våra köpvillkor? Kontakta oss på telefon eller mail redan idag, så ska vi se till att hjälpa dig i ditt ärende så snart vi bara kan. Välkommen till Badspecialisten!